Convocatòria Borsa de Treball: Professor/a vinculats amb places de Tècnic/a Superior Professor/a de Disseny de Moda de l'Ajuntament de Sabadell

L'Ajuntament de Sabadell convoca Borsa de treball, amb caràcter d'urgència, per cobrir llocs de treball de Professor/a vinculats amb places de Tècnic/a Superior Professor/a de Disseny de Moda de l'Ajuntament de Sabadell.

Codi de convocatòria BGA10220. CONSULTA LES BASES AQUÍ

El termini de presentació de sol·licituds serà del dia 11 de novembre al dia 17 de novembre, ambdós inclosos.

Declaració responsable d'acord amb la base 4f)

AVÍS: D’acord amb la base 8.4 de les bases de la convocatòria, les persones aspirants hauran de presentar el book professional, el dia de la prova en format paper o digital (tablet, portàtil o arxiu pdf, per a poder ser visualitzat). En el cas què la presentació requereixi altres mitjans tecnològics s’haurà de comunicar com a màxim, una setmana abans a la data de la prova, al següent correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

La presentació del book no requerirà deixar-ne una copia per l’Ajuntament, l’avaluació es farà a partir del què es presenti.

MÉS INFORMACIÓ AQUÍ

AVÍS: amb motiu d'alguns problemes tècnics detectats, s'informa què el termini de presentació de sol·licituds s'amplia fins el dia 19 de novembre, inclòs.

ImprimeixCorreu-e