Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Joves de la ciutat tornen a disposar de les unitats especialitzades d’ocupació juvenil

Durant 2021 es dona continuïtat al programa denominat Referent d’Ocupació Juvenil, amb el suport del Servei Públic d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya. L’Oficina Jove (C. de Blasco de Garay, 19) i el Vapor Llonch (Ctra. de Barcelona, 208 bis, Sabadell) són els dos punts on joves de la ciutat es poden adreçar.

En aquests punts poden adreçar per rebre informació i acompanyament en la seva transició del món educatiu al laboral. Personal especialitzat proporciona des d’aquests espais una atenció personalitzada a qui s’hi adreci.

Aquest projecte s’adreça a joves entre 16 i 29 anys, en especial a les persones amb major necessitat d’assessorament i acompanyament en procés ja sigui per motius personals o socials. En aquesta línia, es pretén donar una atenció especialitzada a joves menys preparats o amb dificultats d’índole social perquè accedeixin a una formació especialitzada i posteriorment a un lloc de treball.

L’objectiu, per tant, és donar una resposta integral als joves que impulsi la seva formació professionalitzada i una posterior inserció laboral de qualitat. Així es facilita el coneixement del mercat laboral i de les alternatives ocupacionals i formatives existents i es fa derivació i acompanyament, si s’escau, a d’altres dispositius. Alhora, des d’aquestes unitats especialitzades d’ocupació juvenil, es fa una coordinació entre els agents del territori.

MÉS INFORMACIÓ AQUÍ

ImprimeixCorreu-e