Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

L’Espai de Recerca de Feina acompanyarà 125 persones aquest any per facilitar el seu accés al món laboral

Per accedir-hi les persones interessades s’han d’adreçar a l'Oficina de Treball corresponent on estiguin inscrites com a Demandants d'Ocupació i sol·licitar la derivació al Programa Espais de Recerca de Feina. Per a més informació: serveiocupacio.gentcat.cat

L’Espai Recerca de Feina, servei d’assessorament i acompanyament a persones en atur en la búsqueda d’un lloc de treball, preveu atendre 125 persones aquest any. El programa està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i cofinançat en un 50% pel Fons Social Europeu. Aquest servei es troba a l’edifici del Vapor Llonch. Les persones que hi accedeixen compten amb el suport tècnic de professionals que les assessoren i les acompanyen en tot el que necessiten respecte a la recerca de feina. A les persones participants se les incentiva i es motiva per presentar les seves candidatures al màxim d’ofertes de feina atenent el seu objectiu professional i l'adequació del seu perfil a les demandes de les empreses.

Entre altres coses, es treballa la identitat i marca personal o el currículum per adaptar-lo al perfil i a les característiques del lloc de treball al que es vol optar, incloent-hi aquells aspectes que donen un valor afegit a les candidatures. Les accions són sense cost per a les persones usuàries.

La durada del servei està entre un mínim de 8 i un màxim de 12 sessions, de 4 hores cada una, on es treballen continguts, eines i canals per reincorporar-se al mercat laboral. En cas que la persona que s’hagi d’incorporar necessiti un reforç per assolir autonomia en informàtica i Internet, se li oferirà el Servei Eines Informàtiques. L’objectiu de l’Espai de Recerca de Feina és la inserció laboral de les persones participants.

Altres serveis per a la recerca de feina

En paral·lel a aquest Espai, l'Ajuntament de Sabadell, té a disposició de les persones usuàries altres serveis per a la recerca de feina. Es tracta de programes adreçats a persones que, principalment en atur i amb dificultats per trobar feina, puguin rebre orientació professional i acompanyament. En paral·lel, es contacta amb empreses del territori amb necessitats de cobrir places vacants que puguin contractar les persones demandants d’ocupació.

A banda d’aquestes actuacions, es posa a l’abast de qualsevol persona i empresa el portal sabadelltreball.cat. Des d’aquest web les empreses poden penjar una oferta de feina i rebre, en poc temps, els currículums de les persones que s'hi inscriguin.

ImprimeixCorreu-e