Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

L'entrevista de selecció

És la fase decisiva dintre de qualsevol procés de recerca d'ocupació, el moment del contacte personal, on d'una forma individual i directa, es té ocasió de demostrar a l'entrevistador que som la persona més idònia per al lloc, on s'avaluen molts aspectes personals i professionals en poc temps.

Sigui quina sigui la forma de realitzar l'entrevista, els objectius de l'interlocutor són descobrir si la persona que té davant posseeix les aptituds que requereix el lloc (POT); té els coneixements i/o experiència necessaris per ocupar el treball (SAP) i si està motivat per al seu exercici professional (VOL).

L’entrevista de selecció no es fa en un sentit únic, és un diàleg entre:

  • Una persona entrevistadora que busca una persona competent per a un lloc a cobrir, on se li proporciona informació de les característiques del lloc de treball.
  • Una persona candidata que proposa les seves competències i que fa preguntes per conèixer l’empresa i el lloc.

En aquest enllaç trobaràs un joc interactiu que et permetrà practicar una entrevista de selecció a partir de situacions reals. També et servirà d'ajut aquesta INFOGRAFIA sobre ELEVETOR PITCH: Tècnica de presentació per donar-te a conèixer professionalment en la recerca de feina o donar a conèixer la teva idea de negoci de manera breu.

 

ImprimeixCorreu-e