Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

Nom d'empresa no mostrat
Precisa
AJUDANT PERRUQUERIA

Lloc de treball

Codi2021100037
Ocupació
AJUDANT PERRUQUERIA
Tasques
Es requereix ajudant de perruqueria per donar suport en totes les tasques relacionades amb l'ofici: correcte funcionament del saló, rentar caps, ajudar als tints, inici de pentinats i d'altres serveis de perruqueria. També s'encarregarà de l'atenció al client, tant presencial com telefònica, i de l'ordre i la neteja del lloc de treball. L'empresa està pensant en una persona amb formació vinculada amb l'ofici i 6 mesos d'experiència.
CategoriaAjudant/a
PoblacióSABADELL (BARCELONA)
Vacants1
Certificat de discapacitatIndiferent
Detalls addicionalsRef. 516 (MV)
Per tractar-se d'un programa de foment de l'ocupació (30 Plus), les persones candidates han de tenir 30 o més anys, estar inscrites com a demandants d'ocupació en situació d'atur a l'oficina de treball, estar disposades a compatibilitzar una formació durant el contracte de treball i pertànyer a algun d'aquests municipis: Sabadell, Castellar del Vallès, Santa Perpètua de la Mogoda o Barberà del Vallès. Es prioritzaran les persones en situació d'atur de més de 45 anys i les persones aturades de llarga durada.

Competències

ORIENTACIÓ AL CLIENT
AUTOCONTROL
EMPATIA

Requisits

Formació acadèmica
  • Perruqueria
Experiència
  • Perruquer/a - 6 mesos
Idiomes
  • Castellà (Nivell escrit: Alt - Nivell parlat: Alt)
  • Català (Nivell escrit: Alt - Nivell parlat: Alt)
Disponibilitat horària
  • Tarda
  • Caps de setmana
Vehicle propiNo
Es valorarà
Es valorarà experiència prèvia en el sector

S'ofereix

Jornada laboralParcial
Dies de la setmanaDimarts a Dissabtes
Horari15:00h - 19:00h
Sou450€ - 600€. Brut Mensual
Tipus de contracteTemporal
Durada de contracte6 mesos
Altres detalls
Horari de Dimarts a Divendres de 15:00 a 19:00 i Dissabtes de 9:00 a 13:00 Salari aproximat Bm 562,92.-EUR (es tindrà en compte experiència prèvia)