Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

Oposicions

Què és una oposició?

Una oposició és un procediment consistent en una o més proves en què les persones aspirants a un lloc de treball mostren la seva respectiva competència, jutjada per un tribunal.
Aquests llocs de treball són oferts a través de convocatòries per les Administracions Públiques, publicades en els Butlletins Oficials de l'Estat, Autonomies i Províncies.

Hi ha tres tipus de procediment selectiu:

  1. Oposició: és la celebració d'una o més proves per determinar la capacitat i aptitud dels aspirants i fixar un ordre.
  2. Concurs: és la comprovació i qualificació dels mèrits (Currículum, pràctiques, titulació, cursos de formació,…) de les persones aspirants i en l'establiment de l'ordre d'aquestes.
  3. Concurs-oposició: és la unió d'ambdues, per la qual cosa hi haurà una fase de proves i una fase d'avaluació de mèrits.

Totes les proves s’adeqüen al lloc de treball al que aspira una persona opositora i a l'administració per la qual treballarà.

ImprimeixCorreu-e