Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

 

Eines d'orientació i interessos professionals

A continuació et presentem un DOCUMENT que recull eines per poder conèixer quins són els teus interessos professionals. Aquest és un pas inicial per poder definir el teu objectiu professional.

eines d'evaluació d'interessos professionals

A més, pots trobar diferents eines per poder conèixer les ocupacions existents al mercat laboral. Si les utilitzes trobaràs fitxes de les diferents ocupacions amb informació relacionada amb les funcions i tasques que realitza la persona que desenvolupa l'ocupació, estudis necessaris per accedir-hi, competències demanades per les empreses, situació de l'ocupació en el mercat laboral, etc. Disposar d'aquest coneixement et donarà informació molt útil per continuar definint el teu el teu objectiu professional. En aquest DOCUMENT les pots consultar.

EINES PER CONÈIXER LES OCUPACIONS EXISTENTS AL MERCAT LABORAL

ImprimeixCorreu-e