Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Planifica't

És molt importat portar un control de les ofertes a les quals envies la teva candidatura. Moltes vegades t’inscrius a ofertes per Internet i a la majoria de portals pots veure a quines ofertes t’has inscrit, quan ho vas fer i en quin estat es troba la teva candidatura (finalista o descartat).

Aquests serveis són molt útils, però què passa quan utilitzes més canals per cercar ofertes de feina? És molt important portar un control de tots els passos que donem. 

Si et trobes en una situació de recerca activa de feina, necessites utilitzar tots els recursos que tinguis al teu abast: portals d’ocupació, xarxes socials, contactes, premsa, les pròpies empreses...

Però sobretot, cal portar un control estructurat de totes les accions que realitzes per corregir errors i millorar la teva recerca. Per això, t'aconsellem que agafis un bloc de notes, una agenda i la utilitzis exclusivament per a aquesta tasca.

ImprimeixCorreu-e