Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

Portals d'ocupació a Internet

Avui dia, els portals d'ocupació a Internet han esdevingut una nova eina per utilitzar en la cerca de feina.

Recomanacions:

Dona’t d’alta en els portals d’ocupació més interessants. Això requerirà dedicar un temps a la introducció del currículum a les diferents pàgines web.

És pràctic disposar d’un currículum bàsic per poder anar adaptant-lo als formats particulars de manera senzilla.

Guardeu una classificació de totes les ofertes d’ocupació que heu sol·licitat. Et recomanem que utilitzis una llibreta o agenda per anotar i portar un control de totes les ofertes a les que t’inscrius, les empreses, la font on l’has trobat, i si arriba el moment de fer entrevista, l’adreça de l’empresa, la persona i el telèfon de contacte.

Aprofita els avantatges que ens proporciona internet i intenta conèixer millor l’empresa que ofereix la feina (això augmentarà les possibilitat de què et seleccionin).

Hi ha molts portals d'ocupació que funcionen a la xarxa. En aquest document trobareu una relació d'adreces web classificades per àmbits temàtics que us poden ajudar en la vostra recerca de feina per Internet.

Et presentem una INFOGRAFIA amb consells per obetnir resultats en la recerca de feina per mitjà de portals d'ocupació i  una altra INFOGRAFIA  amb els passos a seguir si és la primera vegada que estàs a un portal d'ocupació

portals d'ocupació

primera vegada en un portal d'ocupació

ImprimeixCorreu-e