Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Prelaboral

QUÈ TREBALLEM?

COM HO FEM?

TALLERS

SERVEI PRELABORAL PER A PERSONES AMB PROBLEMÀTICA SOCIAL DERIVADA DE MALALTIA MENTAL

El Prelaboral és un servei de rehabilitació laboral per a persones en tractament de salut mental on es duen a terme diversos programes d’activitats: potenciació d’hàbits i capacitació laboral, desenvolupament de competències tranversals i tècniques, promoció d’hàbits saludables i desenvolupament personal, i suport a les famílies. Es dirigeix a persones en edat laboral amb diagnòstic de Trastorn mental sever i en tractament de salut mental amb motivació per accedir al món laboral.

QUIN OBJECTIU TENIM?

Fomentar l’adquisició, recuperació i manteniment dels hàbits i capacitats laborals bàsiques per tal de poder començar i mantenir posteriorment una activitat formativa i/o laboral i col·laborar amb les persones perquè es puguin plantejar sortides professionals ajustades a la seva situació.

QUÈ FAREM?

  • Farem la valoració integral de la situació psicosocial de l’usuari/a
  • Elaborarem un Pla de Treball Individual (PTI) que inclou totes aquelles activitats necessàries per l’assoliment dels objectius
  • Acompanyarem i donarem suport i seguiment continuat durant tot el procés de rehabilitació laboral.
  • Donarem assessorament i suport a les famílies
  • Ens coordinarem amb els serveis sociosanitaris de referència de les persones usuàries.

DURADA PROGRAMA

Funciona de manera ininterrompuda des de setembre de 2009.

COM ACCEDIR-HI

A través de derivació de l’equip de treball social dels centres de Salut Mental del territori o dels Centres d’Atenció primària.


"Aquest servei està vinculat al conveni interadministratiu entre el Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Sabadell per a la prestació del servei prelaboral per a persones amb problemàtica social derivada de malaltia mental"

 

 

Imprimeix Correu electrònic