Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

Formació a mida

És un recurs econòmic que oferim a les empreses que tenen necessitat de cobrir un o més llocs de treball i no troben la persona o persones candidates adequades per manca d’algun coneixement tècnics específics del lloc de treball.

Des del nostre servei, dissenyem mòduls formatius adaptats a les necessitats concretes del lloc de treball i oferim a les empreses les avantatges que tindrà si contracta a persones treballadores després de formar-les específicament pel lloc de treball.

Aquesta formació es pot desenvolupar al mateix lloc de treball o alternant amb el centre formatiu que la dissenyi.

Requisits

L'entitat local, previ consens amb l'empresa destinatària, ha de garantir la formació mínima de 4 persones i la contractació derivada d'aquesta formació per part de l'empresa de com a mínim el 50% de les persones capacitades.

L'ajut màxim atorgat per la Diputació de Barcelona serà d'un 60% del cost total de les despeses de formació i material didàctic de l'acció.  L’entitat local es responsabilitzarà de garantir l'aportació dels fons necessaris per cobrir la resta del cost de cada acció fins al 100%.  La justificació de la despesa serà en funció de l'import atorgat i només es podran imputar com a despeses elegibles les despeses directes.

Cost màxim de l'acció formativa

20.000 euros.

Termini de sol·licitud

Les sol•licituds  poden presentar-se finsel  30 de setembre de 2019.

Procediment de concessió

Tenint en compte les dificultats de preveure amb antelació les necessitats formatives amb compromís empresarial d'inserció, les sol·licituds s'estudiaran per rigorós ordre d'entrada.  La concessió serà directa i a l'acte de formalització s'establiran les condicions específiques de gestió d'aquest recurs.

sobre Si voleu rebre més informació sobre la formació a mida podeu contactar amb nosaltres: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

ImprimeixCorreu-e