Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Tens 30 anys o més? Consulta les ofertes que tenim per a tu

El Programa 30 Plus, finançat pel SOC, està destinat a afavorir la inserció laboral de les persones en situació d'atur de 30 anys i més amb baix nivell formatiu. Les persones participants han d'estar inscrites al Servei d'Ocupació de Catalunya com a demandants d’ocupació.

A més d'obtenir un lloc de feina, rebran una formació subvencionada d'entre 60 i 150 hores que els facilitarà els recursos i les competències necessàries per ocupar un determinat lloc de treball. Aquesta formació podrà ser semipresencial o presencial a les instal·lacions del Vapor Llonch i es podrà fer abans o simultàniament al contracte de treball.

La durada mínima dels contractes serà de 6 mesos on es valorarà l’encaix de la persona al lloc (per això es farà una formació a mida) així com un acompanyament  durant el període de selecció, formació i adaptació al nou lloc de feina.

El servei d'Intermediació Laboral de la regidoria de Treball i Empresa s’encarrega del reclutament i la pre-selecció de candidatures però és l'empresa la que fa la selecció final. 

Ofertes disponibles

+ INFO SOBRE EL PROGRAMA 30 PLUS

Imprimeix Correu electrònic