30 PLUS 2019

EN QUÈ CONSISTEIX?  

És un programa de formació i treball per a la inserció laboral de persones de 30 anys i més que combina la identificació de les necessitats de les empreses, orientació al llarg del programa, formació a mida de les necessitats detectades i subvencions per a la contractació. 

A QUI ES DIRIGEIX?

  • A persones en situació d’atur de 30 anys i més.
  • A empreses que contractin persones del col·lectiu esmentat durant un mínim de 6 mesos i un màxim 9 mesos i que vulguin beneficiar-se d’un ajut econòmic de fins a 9.450 € .

QUIN OBJECTIU TENIM?

Que 60 persones en situació de desocupació de 30 anys i més aconsegueixin un contracte de treball d'un mínim de 6 mesos. 

QUÈ FAREM?

  • Informarem a  empreses potencials interessades a participar-hi.
  • Col·laborarem en la identificació de vacants i analitzarem el/s lloc/s de treball a cobrir.
  • Proposarem a l’empresa el/s candidat/s 30+ que millor s’ajustin a la posició vacant i l'acompanyarem en les entrevistes.
  • Dissenyarem la formació especialitzada i adaptada a les necessitats del lloc.
  • Assessorarem en la preparació i gestió de la subvenció.
  • Proporcionarem assistència tècnica durant tot el programa. 

QUINA FORMACIÓ FAREM?

La formació estarà relacionada amb el lloc de treball objecte del contracte i tindrà una durada mínima de 60h. Amb dues modalitats: semi presencial i presencial.

BENEFICIS PER A LES EMPRESES

Rebran una subvenció econòmica del SOC per un contracte mínim de 6 mesos. La quantia màxima serà de 9.450 €  per 9 mesos de contracte a jornada completa o l’equivalent si la jornada és parcial.

DURADA DEL PROGRAMA 

Des de l’1 de juliol de 2019 fins el 31 de desembre de 2020.

TERMINI PER SUBSCRIURE CONTRACTES

Des del 2 d’agost de 2019 fins a l'1 d’abril de 2020.

ÀMBIT TERRITORIAL

Les persones participants han de pertànyer a alguna d'aquestes 13 poblacions que alhora són una part de l’Estratègia Territorial en la Conca de Ripoll i Riera de Caldes (CRiRC):  Badia, Barberà del Vallès, Caldes de Montbui, Castellar del Vallès, Cerdanyola del Vallès, La Llagosta, Montcada i Reixac, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Ripollet, Sabadell, Santa Perpètua de Mogoda i Sentmenat.

CONTACTE

  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • 93 745 31 61

NORMATIVA

L’Ordre TSF/132/2018, de 30 de juliol, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions per a la realització del Programa 30 Plus per a la inserció de persones desocupades de 30 i més anys.Resolució TSF/3060/2018 de 17 de desembre per la qual s’obre la convocatòria per a l’any 2019 per a la concessió de subvencions corresopnents a la Línia 1. "Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal - Ministerio de Empleo, Migraciones y Seguridad Social en el marc del Programa 30 Plus, regulat per l'Ordre TSF/132/2018, de 30 de juliol"

RESULTATS 2018-2020

Podeu consultar AQUÍ el indicadors referents al projecte executat entre 2018-2020

 

DESCARREGA-TE'N EL DÍPTIC

 

 

ImprimeixCorreu-e