Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

30 PLUS 2019

EN QUÈ CONSISTEIX?  

És un programa de formació i treball per a la inserció laboral de persones de 30 anys i més que combina la identificació de les necessitats de les empreses, orientació al llarg del programa, formació a mida de les necessitats detectades i subvencions per a la contractació. 

A QUI ES DIRIGEIX?

  • A persones en situació d’atur de 30 anys i més.
  • A empreses que contractin persones del col·lectiu esmentat durant un mínim de 6 mesos i un màxim 9 mesos i que vulguin beneficiar-se d’un ajut econòmic de fins a 9.450 € .

QUIN OBJECTIU TENIM?

Que 60 persones en situació de desocupació de 30 anys i més aconsegueixin un contracte de treball d'un mínim de 6 mesos. 

QUÈ FAREM?

  • Informarem a  empreses potencials interessades a participar-hi.
  • Col·laborarem en la identificació de vacants i analitzarem el/s lloc/s de treball a cobrir.
  • Proposarem a l’empresa el/s candidat/s 30+ que millor s’ajustin a la posició vacant i l'acompanyarem en les entrevistes.
  • Dissenyarem la formació especialitzada i adaptada a les necessitats del lloc.
  • Assessorarem en la preparació i gestió de la subvenció.
  • Proporcionarem assistència tècnica durant tot el programa. 

QUINA FORMACIÓ FAREM?

La formació estarà relacionada amb el lloc de treball objecte del contracte i tindrà una durada mínima de 60h. Amb dues modalitats: semi presencial i presencial.

BENEFICIS PER A LES EMPRESES

Rebran una subvenció econòmica del SOC per un contracte mínim de 6 mesos. La quantia màxima serà de 9.450 €  per 9 mesos de contracte a jornada completa o l’equivalent si la jornada és parcial.

DURADA DEL PROGRAMA 

Des de l’1 de juliol de 2019 fins el 31 de desembre de 2020.

TERMINI PER SUBSCRIURE CONTRACTES

Des del 2 d’agost de 2019 fins a l'1 d’abril de 2020.

ÀMBIT TERRITORIAL

Les persones participants han de pertànyer a alguna d'aquestes 13 poblacions que alhora són una part de l’Estratègia Territorial en la Conca de Ripoll i Riera de Caldes (CRiRC):  Badia, Barberà del Vallès, Caldes de Montbui, Castellar del Vallès, Cerdanyola del Vallès, La Llagosta, Montcada i Reixac, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Ripollet, Sabadell, Santa Perpètua de Mogoda i Sentmenat.

CONTACTE

  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • 93 745 31 61

NORMATIVA

L’Ordre TSF/132/2018, de 30 de juliol, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions per a la realització del Programa 30 Plus per a la inserció de persones desocupades de 30 i més anys.Resolució TSF/3060/2018 de 17 de desembre per la qual s’obre la convocatòria per a l’any 2019 per a la concessió de subvencions corresopnents a la Línia 1. "Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal - Ministerio de Empleo, Migraciones y Seguridad Social en el marc del Programa 30 Plus, regulat per l'Ordre TSF/132/2018, de 30 de juliol"

RESULTATS 2018-2020

Podeu consultar AQUÍ el indicadors referents al projecte executat entre 2018-2020

 

DESCARREGA-TE'N EL DÍPTIC

 

 

ImprimeixCorreu-e