Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Agència de col·locació

Agència de col·locació

EN QUÈ CONSISTEIX?

Les agències de col·locació són entitats públiques o privades, amb ànim de lucre o sense, que, en coordinació i col·laboració amb el servei públic d’ocupació corresponent, duen a terme activitats d’intermediació laboral. Promoció Econòmica de Sabadell SL a través del Vapor Llonch, és Agència de Col·locació autoritzada des del 2012. 

És un servei totalment gratuït per persones i empreses.

A QUI ES DIRIGEIX?

A qualsevol persona que estigui cercant feina i a qualsevol empresa que estigui cercant treballadors/es.

QUIN OBJECTIU TENIM?

Proporcionar a les persones treballadores una ocupació adequada a les seves característiques, i facilitar a les empreses les persones treballadores més apropiades per als seus requeriments i necessitats.

QUÈ FAREM?

Valoració dels perfils, les aptituds, els coneixements i la qualificació professionals de les persones treballadores que requereixin els seus serveis per a la recerca d’ocupació i els requeriments i les característiques dels llocs de treball oferts. Les agències de col·locació també podem dur a terme actuacions relacionades amb la cerca d’ocupació, com ara l’orientació i informació professional, i amb la selecció de personal.

DURADA PROGRAMA

Des què ens vam certificar l'any 2012, ha estat un servei continuat.

COM ACCEDIR-HI

A través de la sessió Informativa d'Orientació on s'ofereixen tots els serveis del Vapor Llonch. Les persones es poden inscriure a aquells que els interessin. Per accedir a aquesta sessió, cal sol.licitar-ho presentant-se a la recepció del Vapor Llonch amb el DNI-NIE o demanant cita prèvia. També es pot accedir inscrivint-se a través del portal www.sabadelltreball.cat

CERCADOR D'OFERTES

 

"Agència de col·locació autoritzada núm. 0900000052"

TORNAR

Imprimeix Correu electrònic