Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Dispositiu d'inserció laboral als barris

L’Ajuntament de Sabadell posa en marxa en 2018 una nova edició del DISPOSITIU D’INSERCIÓ LABORAL ALS BARRIS amb la finalitat de millorar la ocupabilitat de persones en recerca de feina. Es faran actuacions d’orientació, acompanyament a la inserció i suport ocupacional.

Les persones participants cal que estiguin empadronades a la zona de Sabadell SUD (Campoamor, Espronceda, Les Termes i la Creu de Barberà) o a la zona del Parc Fluvial Riu Ripoll (Can Puiggener, Torre Romeu, Poble nou, Raval d’Amàlia i Can Roqueta).

OBJECTIU

L’objectiu general dels dispositius de Barris és donar un servei de proximitat a aquestes zones i facilitar l’acompanyament de forma personalitzada a cada participant. Enguany s’espera acompanyar un mínim de 600 persones entre els diferents punts d’actuació.

METODOLOGIA

El plantejament del Dispositiu de Treball als Barris és analitzar l’ocupabilitat de cadascuna de les persones participants i definir el seu projecte professional, incidir en les competències de base i transversals a la vegada que es treballen aspectes motivacionals, eines de recerca de feina, recursos per fer front a un procés de selecció o capacitació digital, entre d’altres. En paral·lel es preveuen accions de qualificació professional per millorar l’ocupabilitat del/les participants i accions amb entitats , agents i empreses del territori per a que les persones participants puguin tenir una aproximació a l’entorn productiu i teixit empresarial. A més, es preveu suport informàtic en els tràmits dels organismes SEPE, SOC, etc.

A QUI S’ADREÇA

Aquest programa s’adreça a persones que tinguin la seva residència a un dels barris esmentats, en situació d’atur o bé que estiguin treballant i busquen una millora d’ocupació.

INSCRIPCIÓ

Per participar al Dispositiu de Barris cal estar registrat a l’Oficina de Treball com a demandant d’ocupació o millora d’ocupació i empadronats als barris on es desenvolupa el programa. Les persones interessades en formar part del programa s’han d’adreçar als següents Centres Cívics en funció del seu lloc de residència, en horari d’oficina de dilluns a divendres de 9 a 14 h:

- Zona Sud

Centre Cívic de la Creu de Barberà.

Adreça: pl. de Castelao, 1

SECTOR CREU DE BARBERÀ (08204), Sabadell

- Can Puiggener

Centre Cívic Can Puiggener

Adreça: pl. del Primer de Maig, 1

SECTOR CAN PUIGGENER (08208), Sabadell

- Torre-Romeu, Poble Nou, Raval d’Amàlia i Can Roqueta

Centre Cívic de Torre-Romeu Adreça: Pl. de Montcortès, 1

SECTOR LA SERRA (08202), Sabadell

* Aquesta acció està cofinançada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Ministerio de Empleo y Seguridad Social-Servicio Público de Empleo Estatal.

 

TORNAR

Imprimeix Correu electrònic