Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Feinateca

EN QUÈ CONSISTEIX?

La Feinateca és un espai de recerca activa de feina, dotat de 8 ordinadors connectats a i Internet amb una impressora, que permet a les persones realitzar la recerca activa de feina tant de forma autònoma com amb el suport d'un/a tècnic/a.

Recursos amb què compta:

  • Plafons amb anuncis d’ofertes de treball
  • Recull d’ofertes publicades a la premsa i a la xarxa
  • Llistats d’empreses de diferents sectors
  • Ordinadors amb connexió a internet i impressora
  • Servei d’escàner 
  • El servei està dinamitzat per tècnics/tècniques especialitzats en matèria d’ocupació.

A QUI ES DIRIGEIX?

A qualsevol persona que es trobi en procés de recerca de feina.

QUIN OBJECTIU TENIM?

Oferir la possibilitat de fer recerca activa de forma autònoma en un espai obert i gratuït i oferir a les persones amb un mínim de coneixements TIC, l’acompanyament necessari per arribar a realitzar la seva recerca de forma autònoma.

QUÈ FAREM?

Actuacions grupals per a l’adquisició de coneixements dels portals d’ocupació per fer recerca de feina: suport a la inscripció dels portals d’ocupació: Sabadelltreball, portals sectorials, autocandidatura...

Atenció a les consultes individuals que les persones usuàries puguin presentar en el seu procés de recerca, així com suport en la recerca de cursos de formació i en la realització de tràmits digitals relacionats amb la recerca de feina (demanar cita SOC, renovar DARDO, inscripció com a DONO, ...).

REQUISITS D'ACCÉS

  • Tenir coneixements mínims de lepto escriptura, per consultar les ofertes publicades a Internet. 
  • Tenir coneixements mínims de navegació per internet i correu electrònic.

COM ACCEDIR-HI

A través de la sessió Informativa d'Orientació on s'ofereixen tots els serveis del Vapor Llonch, les persones es poden inscriure als serveis que els interessin. Per accedir a aquesta sessió, cal sol.licitar-ho presentant-se a la recepció del Vapor Llonch amb el DNI/NIE.

HORARI

De 9 a 11 h dilluns i dimecres.

 

TORNAR

Imprimeix Correu electrònic