Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Programa Orienta

EN QUÈ CONSISTEIX?

El programa Orienta té com objectiu la realització d'un servei personalitzat d'orientació professional i d'acompanyament a la inserció per millorar l'ocupabilitat de les persones demandants d'ocupació i facilitar la seva inserció laboral.

L'actuació d'orientació i acompanyament a la inserció consisteix en un procés d'orientació professional personalitzat, assessorament i informació per a l'ocupació mitjançant el qual s'acompanya la persona participant en la definició del seu projecte professional per tal que assoleixi un coneixement, desenvolupament i millora de les seves potencialitats i competències, amb la finalitat d'aconseguir una presa de decisions adient per a la seva inserció.

Així mateix, inclou l'acompanyament en el procés d'inserció de la persona participant, en relació amb el coneixement de l'entorn productiu, de la xarxa empresarial del territori i dels perfils professionals més demandats.

A QUI VA ADREÇAT?

Poden ser destinatàries d'aquest programa les persones treballadores demandants d'ocupació en situació d'atur i les persones treballadores que es troben en situació de precarietat laboral. Totes les persones participants han d'estar inscrites al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya amb la demanda activa.

DURADA PROGRAMA

De l'1 de novembre de 2022 al 31 d’octubre del 2023.

REQUISITS

Estar inscrit/a al servei Públic d’Ocupació de Catalunya amb la demanda activa en el moment d’iniciar el programa.

ON S’HAN D’ADREÇAR LES PERSONES INTERESSADES A PARTICIPAR-HI?

Les persones interessades es poden adreçar a l’Oficina de Treball corresponent o bé a la nostra entitat, el Vapor Llonch:

  • Ctra. de Barcelona, 208 bis
  • 93 745 31 61
  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • Demana cita

MÉS INFORMACIÓ

http://serveiocupacio.gencat.cat

 

Aquesta actuació està promoguda i impulsada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya amb fons rebuts del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE). Les accions són sense cost per a les persones participants

 

TORNAR

Imprimeix Correu electrònic