Tens 30 anys o més? Consulta les ofertes que tenim per a tu

El Programa 30 Plus, finançat pel SOC, està destinat a afavorir la inserció laboral de les persones en situació d'atur de 30 anys i més amb baix nivell formatiu. Les persones participants han d'estar inscrites al Servei d'Ocupació de Catalunya com a demandants d’ocupació.

A més d'obtenir un lloc de feina, rebran una formació subvencionada d'entre 60 i 150 hores que els facilitarà els recursos i les competències necessàries per ocupar un determinat lloc de treball. Aquesta formació podrà ser semipresencial o presencial a les instal·lacions del Vapor Llonch i es podrà fer abans o simultàniament al contracte de treball.

La durada mínima dels contractes serà de 6 mesos on es valorarà l’encaix de la persona al lloc (per això es farà una formació a mida) així com un acompanyament  durant el període de selecció, formació i adaptació al nou lloc de feina.

El servei d'Intermediació Laboral de la regidoria de Treball i Empresa s’encarrega del reclutament i la pre-selecció de candidatures però és l'empresa la que fa la selecció final. 

Ofertes disponibles

+ INFO SOBRE EL PROGRAMA 30 PLUS

Imprimeix