Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

30 PLUS: Noves subvencions a empreses per a la contractació

Una nova edició del Programa 30 Plus ja està en marxa. Les empreses podran beneficiar-se d’un ajut econòmic de fins a 7.726,95 € per a la contractació de persones en atur majors de 30 anys.

30 Plus és un programa de formació i treball per a la inserció laboral de persones de 30 anys i més, que combina la identificació de les necessitats de les empreses, orientació al llarg del programa, formació a mida de les necessitats detectades i subvencions per a la contractació.

El programa s’adreça a persones en situació d’atur majors de 30 anys i a empreses que contractin persones del col·lectiu esmentat durant un mínim de 6 mesos i un màxim 9 mesos i vulguin beneficiar-se d’un ajut econòmic de fins a 7.726,95 € . El termini per a la subscripció de contractes serà del 25 de novembre de 2018 al 1 d’agost de 2019. Aquest projecte està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i pel Servicio Público de Empleo Estatal. A l’edició 2017-2019 del mateix programa, 57 empreses van afavorir la contractació de 80 persones aturades majors de 30 anys amb algun factor de vulnerabilitat.

Més informació

Per a més informació es pot adreçar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucar al telèfon 93 7453161. També està disponible el web https://www.sabadelltreball.cat/30-plus-empreses

Imprimeix Correu electrònic