Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

Prelaboral

EN QUÈ CONSISTEIX?

És un servei de rehabilitació laboral per a persones en tractament de salut mental on es duen a terme diversos programes d’activitats: potenciació d’hàbits i capacitació laboral, desenvolupament de competències tranversals i tècniques, promoció d’hàbits saludables i desenvolupament personal, i suport a les famílies.

A QUI ES DIRIGEIX?

A persones en edat laboral amb diagnòstic de Trastorn mental sever i en tractament de salut mental amb motivació per accedir al món laboral.

QUIN OBJECTIU TENIM?

Fomentar l’adquisició, recuperació i manteniment dels hàbits i capacitats laborals bàsiques per tal de poder començar i mantenir posteriorment una activitat formativa i/o laboral i col·laborar amb les persones perquè es puguin plantejar sortides professionals ajustades a la seva situació.

QUÈ FAREM?

  • Farem la valoració integral de la situació psicosocial de l’usuari/a
  • Elaborarem un Pla de Treball Individual (PTI) que inclou totes aquelles activitats necessàries per l’assoliment dels objectius
  • Acompanyarem i donarem suport i seguiment continuat durant tot el procés de rehabilitació laboral.
  • Donarem assessorament i suport a les famílies
  • Ens coordinarem amb els serveis sociosanitaris de referència de les persones usuàries.

QUINA FORMACIÓ FAREM?

Tallers de capacitació laboral:

Cuina / Serveis administratius / Pintura, bricolatge i pladur / Manteniment de jardineria i horta urbana.

Convenis de col·laboració per a la realització d’estades d’aprenentatge i pràctica professional amb entitats sense ànim de lucre.

Seminaris de competències transversals i orientació: treball en equip, comunicació, gestió de conflictes, autoconeixement, perfil professional...

Xerrades d’experts externs

DURADA PROGRAMA

Funciona de manera ininterrompuda des de setembre de 2009.

COM ACCEDIR-HI

A través de derivació de l’equip de treball social dels centres de Salut Mental del territori o dels Centres d’Atenció primària.

"Aquest projecte forma part del contracte programa entre el departament de Treball, Afers Socials i Famílies i l'Ajuntament de Sabadell en matèria de Serveis Socials, altres programes relatius al benestar social i polítiques d'igualtat"

ImprimeixCorreu-e