Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

Impulsa els estudis d'un/a jove

Ara pots fer una aportació econòmica perquè joves de Sabadell en situació de vulnerablitat puguin estudiar FP

Si vols que la teva empresa contribueixi de forma positiva en la societat i enfortir-ne la responsabilitat social corporativa, ara pots implicar-te en la formació de joves de la ciutat mitjançant l'acord que han signat l'Ajuntament de Sabadell i la Fundació Impulsa, a través del qual es bequen joves en situacions socioeconòmiques vulnerables perquè puguin iniciar estudis de formació professional. 

En aquest cas, l'acord signat busca obtenir el suport econòmic de nombroses empreses i del teixit empresarial local.

LA BECA

Els joves són seleccionats segons criteris econòmics i de motivació i rebran:

  • Suport econòmic d'entre 600 i 1400 € anuals i un ordinador portàtil per cursar cicles de formació professional (FP).
  • Suport especialitzat d’un mentor que els acompanyarà durant tota la seva formació, els assessorarà i els acompanyarà en el seu creixement vital i professional.
  • Formacions complementàries en competències per la vida i en orientació professional i mercat laboral.
  • 25 hores anuals de voluntariat amb entitats socials de Sabadell i comarca.

L’Ajuntament es vincula amb la Fundació Impulsa a través de les regidories d’Educació i Desenvolupament Econòmic i posarà a l’abast de l’entitat la seva experiència, farà d’intermediària amb els centres educatius i participarà en la selecció de candidats realitzant l’estudi de barems socioeconòmics.

CONTACTE

Correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o tel. 93 745 31 61. 


LA FUNDACIÓ IMPULSA

La Fundació Impulsa promou la igualtat d’oportunitats dels joves i els acompanya en la seva formació i creixement personal i ha assolit una ràtio de finalització d’estudis del 90%. Del total de joves que finalitzen el cicle mitjà, un 60% dels estudiants continuen els seus estudis amb un cicle superior amb el suport de la Fundació Impulsa que els hi renova la beca per poder fer el cicle superior. A nivell de feina, el 65% del estudiants troben feina vinculada als seus estudis i d’aquest, el 77% la troben en un termini inferior a 6 mesos.

La Fundació Impulsa proporciona diferents opcions col·laboratives per tal que les Organitzacions Impulsores puguin escollir quina és la millor modalitat d’implicar-se en la tasca de l’entitat. 

MÉS INFORMACIÓ

 

ImprimeixCorreu-e