Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Seguiment de la vostra candidatura

Cada cop que t'inscrius a una oferta publicada a Sabadelltreball, els tècnics/ques de la Borsa de Treball reben i validen el teu currículum. En el cas que reuneixis les condicions que sol·licita l'oferta,  enviarem la teva candidatura a l'empresa contractant (sempre i quan la recepció de candidatures per part de l'empresa continuï vigent).

Quan revisem la teva candidatura, rebràs un correu electrònic informant-te del seu estat. Recorda que la decisió final sempre la pren l'empresa contractant.


1. Què signifiquen els estats que apareixen al meu menú "Les meves ofertes"?

  • En fase de recepció de currículums: l'oferta encara admet recepció de currículums i, per tant, et pots inscriure.
    En procés de selecció: l'empresa ha rebut suficients candidatures i de moment no admet noves inscripcions.
    Selecció finalitzada: l'empresa ha tancat l'oferta i el procés de selecció ha finalitzat. 

2. Per què no trobeu feina?

Sabadelltreball és només un punt de trobada entre empreses que cerquen personal i persones que busquen feina i, per tant, sempre seran les empreses les que decidiran finalment quines persones candidates participen en el procés de selecció i quines no.

Si teniu dificultats per superar els processos de selecció, a l'apartat "Buscar feina" trobaràs informació que t'ajudarà a millorar la teva candidatura.


 

 

Imprimeix Correu electrònic