Seguiment de la vostra candidatura

Cada cop que us inscriviu a una oferta publicada a Sabadelltreball, les empreses reben automàticament el vostre CV. Des d’aquest moment, podreu veure l’estat de la vostra candidatura. Recordeu que les empreses són les responsables d’indicar l’estat de la vostra candidatura i que ho facin o no depèn exclusivament de la seva voluntat. Sabadelltreball no pot garantir aquesta informació.

1. Què signifiquen els estats que apareixen a la pàgina de les vostres ofertes?

  • Estat Pendent: T’has inscrit a l’oferta i el teu CV està pendent de ser valorat.
  • Estat En Procés / Preseleccionat: l’empresa ha revisat el teu CV i considera que encaixa en el perfil que està cercant.
  • Estat Desestimat: L’empresa ha tancat l’oferta sense arribar a valorar el teu CV.
  • Estat Descartat: La teva candidatura no ha encaixat en el lloc de treball a cobrir.
  • Estat Contractat: has estat seleccionat per aquest lloc de treball.

 

Al menú “Les meves ofertes” a l’apartat “Seguiment ofertes!” hi podreu veure l’estat de totes les ofertes a les quals us heu inscrit. Si alguna oferta no apareix a la vostra llista, podria ser perquè l’empresa ha esborrat l’oferta perquè el lloc de treball ha deixat d’estar vacant.

2. Per què no trobeu feina?

Sabadelltreball és només un punt de trobada entre empreses que cerquen personal i persones que busquen feina i, per tant, sempre seran les empreses les que decidiran quines persones candidates participen en el procés de selecció i quines no.

Si teniu dificultats per superar els processos de selecció, a l’apartat Busques feina trobareu informació que us ajudarà a millorar la vostra candidatura.

ImprimeixCorreu-e