Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Monogràfic de l'empresa Grupo BN Facility services

Monogràfic de l'empresa Grupo BN Facility services

L’empresa GRUPO BN FACILITY SERVICES SA, és una de les empreses de neteja més grans de Catalunya, compta amb uns 1800 treballadors dins de totes les diferents branques d’activitat que realitza. Treballa per empreses líder en el mercat com p.e. MANGO, DECATHLON, GENERAL OPTICA a més a més de treballar per un gran nombre d’empreses industrials situades per tot el país.

En aquests moments l’empresa es troba en una situació en la que necessita incorporar 40 netejadors/es. L’empresa ha d’incorporar diferents tipus de perfils, amb experiència professional com a netejador/a o sense, amb carnet de conduir o sense, etc. però en tots els casos l’empresa busca persones compromeses amb l’organització, motivades per la feina i disposades a rebre una petita formació de 2 o de 5 hores si es necessari.

Les persones seleccionades realitzaran tasques de neteja general d’instal·lacions principalment en oficines i en empreses industrials dins dels diferents clients que  l’empresa té situats per tot el Vallès Occidental. En algunes posicions serà necessari disposar de vehicle propi per arribar al centre de treball, així que disposar de carnet i cotxe serà molt valorable.

GRUPO BN FACILITY SERVICES SA explicarà com treballa, quines necessitats té i realitzarà entrevistes de selecció al mateix auditori del Vapor Llonch (ctra. de Barcelona, 208 bis, Sabadell) amb totes les persones inscrites i interessades en formar part d’aquesta empresa.

QUÈ S'OFEREIX
  • 40 vacants amb diferents tipus de contracte. Contractes indefinits, Contractes per obres i serveis, substitucions, etc. Disponibilitat per realitzar contractes a mitja jornada, jornada completa, intensius caps de setmana, etc.

Salari Netejador 1002,63 bruts/jornada completa por 15 pagues.

Salari especialista divisió tècnica 1043,03 bruts/jornada completa per 15 pagues.

A QUI S’ADREÇA

A persones que tinguin interès o motivació per treballar dins del GRUPO BN FACILITY SERVICES SA  com a netejador/a.

QUAN
  • 25 de Maig 2018. Sessió de 10:30 a 12:30h (2 hores)
LLOC
  • Auditori del Vapor Llonch (Ctra. de Barcelona, 208, bis, Sabadell)
INSCRIPCIÓ

Si vols assistir-hi, has d'enviar un correu-e a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb l'assumpte 'Monogràfic Grupo BN' indicant el teu nom complet, el teu DNI i el teu número de telèfon.

Imprimeix Correu electrònic