Sabadell Orienta - III Fira de la Formació Professional

Ens veiem el 2019 a la III Fira de la Formació Professional!

La 3a edició de la Fira de la Formació Professional tornarà a ser un espai per difondre la importància de la formació professional adreçat a alumnat de batxillerat, cicles formatius i 4rt d’ESO, persones treballadores ocupades o desocupades que busquen una millora de la seva qualificació, famílies, professionals de l'educació i l'orientació professional, empreses, gremis i entitats. 

 

 

 
ET DONEM 10 MOTIUS PER SER-HI?
  1. 21 famílies professionals representades per centres educatius de l'àmbit Territorial de la Conca del Ripoll i Riera de Caldes.
  2. Formaràs part de la Guia d'empreses per la Formació Professional, explicant la teva activitat i definint els perfils professionals que busques.
  3. Amb la participació de Gremis Professionals, entitats i agents socials, en un espai unificat i dinàmic.
  4. Networking entre totes les empreses i gremis participants.
  5. Col·laboraràs en el foment de les vocacions en el teu sector.
  6. Participaràs en el procés d'orientació de futurs professionals que col·laboraran en la teva empresa.
  7. És durà a terme una sessió de presentació de la FIRA amb centres educatius per tal que puguin orientar als/les joves; coneixeran el programa d'activitats, els centres, les empreses i entitats participants, i podran preparar la visita prèviament.
  8. Els Serveis Locals d'Ocupació de l'àmbit Territorial promouran l'assistència a FIRA de persones aturades o en actiu, diversificant el perfil de públic assistent.
  9. Participaràs en un esdeveniment que potencia la Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de la teva empresa.
  10. Farem difusió de la teva marca: xarxes socials i web de l'Ajuntament de Sabadell, noticies en premsa,  publicitat estàtica, banderoles i  APP de l'esdeveniment.
 
VOLS SER-HI?

ImprimeixCorreu-e