sempreses5.jpg
 • Borsa de treball amb assistència tècnica

  És un servei que té per objectiu facilitar-vos el reclutament de persones candidates i posar a la vostra disposició un servei d’assistència tècnica que us acompanyarà durant tot el procés de selecció.

  Més informació

 • Formació a mida

  És un servei que oferim a les empreses que tenen necessitat de cobrir un o més llocs de treball i no troben la persona o persones candidates adequades per manca d’algun coneixement tècnics específics del lloc de treball.

  Més informació

 • Pràctiques en empreses

  Oferim l’oportunitat de conèixer professionals que poden ser formats a mida de cada necessitat. Aquesta oportunitat es materialitza mitjançant un conveni de col·laboració on es concreten les condicions de les pràctiques i amb un seguiment personalitzat per part d’un/a preparador/a laboral.

  Més informació

 • Coaching en recursos humans

  Organitzem sessions d’assessorament grupals dirigides a empreses col·laboradores dels nostres serveis amb l’objectiu d’oferir eines pràctiques a les persones empresàries i a les persones responsables de RH per millorar els seus processos de selecció i d’avaluació del personal.

  Més informació

 • Incentius per a la contractació

  Les empreses que contractin determinats col·lectius poden obtenir importants incentius, en quanties fixes segons el col·lectiu i altres tipus d’ajuts i subvencions.

  Més informació

 • Orientació pel desenvolupament professional

  Oferim un servei d’assessorament especialitzat i personalitzat a les empreses per fomentar el desenvolupament professional dels seus treballadors/es i millorar l’adaptació als canvis i al seu entorn laboral.

  Més informació

 • Convenis de col·laboració amb empreses que generen ocupació

  Signem convenis de col·laboració amb empreses que generaran ocupació a Sabadell amb l’objectiu d’afavorir la creació de llocs de treball. Detectem les necessitats d’aquestes empreses i dissenyem accions a mida.

  Més informació

 • Integració laboral de persones amb discapacitat / RSC

  Portem més de 20 anys treballant de manera personalitzada l'acompanyament a la inserció laboral de persones amb discapacitat. Treballem perquè tothom tingui una oportunitat de trobar feina i per això oferim diversos serveis d’Intermediació laboral a les empreses, per fomentar les bones pràctiques en matèria de RSC Més informació

 • Presenteu la vostra empresa

  Conscients de la importància que té optimitzar els temps i els recursos a l’hora de reclutar personal, el Vapor Llonch us ofereix la possibilitat de fer una presentació monogràfica de la vostra organització exposant qui sou, què feu, quins perfils necessiteu i poder així, recollir entre les persones assistents, un volum considerable de CV de persones candidates interessades en treballar a la vostra empresa.

  Més informació

 • Bones pràctiques empresarials

  Volem destacar aquelles empreses que han mostrat la seva sensibilitat cap a les persones amb més dificultats i la seva voluntat de donar oportunitats laborals també a aquests col·lectius.

  Més informació

Imprimeix

Joves per l'ocupació

El programa JOVES PER L'OCUPACIÓ permet a les empreses rebre fins a 3.931,20 € de subvenció per a la contractació de joves  de 16 a 25 anys durant el període mínim de 6 mesos. El Vapor Llonch formarà als joves, abans de la contractació, en una d’aquestes especialitats:

 • Serveis auxiliars d'estètica
 • Operacions bàsiques de restaurant i bar
 • Activitats auxiliars de magatzem i punt de venda
 • Dependent/a de comerç en multisseccions.
Ordre EMO/254/2015, de 5 d'agost, de modificació de l'Ordre EMO/251/2014, de 4 d'agost, per la qual s'estableixen les bases reguladores per a la concessió de subvencions del Programa d'experiència professional per a l'ocupació juvenil a Catalunya Joves per l'ocupació, i s'obre la convocatòria per a l'any 2015 i la convocatòria anticipada per a l'any 2016. 
 
Ordre EMO/251/2014, de 4 d'agost, per la qual s'estableixen les bases reguladores per a la concessió de subvencions del Programa d'experiència professional per a l'ocupació juvenil a Catalunya Joves per l'ocupació, i s'obre la convocatòria per a l'any 2014 i la convocatòria anticipada per a l'any 2015.

DESCARREGA'T EL PROGRAMA EN PDF

Imprimeix

Fem ocupació per a joves

El programa FEM OCUPACIÓ PER A JOVES ofereix a les empreses 3.931,2€  de subvenció per a la contractació de joves en situació d'atur d’entre 18 i 29 anys, durant un període mínim de 6 mesos.

El primer pas d’aquest programa és detectar la necessitat de l’empresa i la descripció de la posició a cobrir. Vapor Llonch s’encarrega del reclutament i la pre-selecció de candidatures i l'empresa fa la selecció final.  

A més, es dissenya una formació complementària per millorar l’adequació de la persona a contractar al lloc de treball. Aquesta formació podrà ser presencial o semipresencial a les instal.lacions del Vapor Llonch. Es podrà fer abans o simultàniament al contracte de treball. 

Si vols més informació, contacta amb nosaltres a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

DESCARREGA'T EL PROGRAMA EN PDF

Més articles...