Borsa de treball

La Borsa de Treball del Vapor Llonch és un servei que té per objectiu facilitar-vos el reclutament de persones candidates i posar a la vostra disposició un servei d’assistència tècnica que us acompanyarà durant tot el procés de selecció.

Si la vostra empresa necessita una selecció de persones candidates que s’ajustin al perfil professional que requeriu, o ajuda per fer una millor definició del perfil, o assessorament sobre el procés selectiu més adient o informació sobre els contractes de treball bonificats etc., podeu contactar directament amb el Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i us gestionaran la vostra oferta de forma gratuïta.

Si preferiu gestionar vosaltres mateixos les vostres ofertes, podeu entrar a www.sabadelltreball.cat donar d'alta la vostra empresa i publicar-les de forma ràpida i gratuïta. 

Aquest 2019 disposem dels següents serveis:

  • Bàsic: Borsa de treball on-line.
  • Estàndard: Borsa de treball amb assistència tècnica.
  • Integral: Selecció de personal basada en competències.

Si voleu rebre més informació sobre la Borsa de Treball amb assistència tècnica o en línia podeu contactar amb nosaltres al tel. 93 745 31 61 o per correu electrònic a  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

ImprimeixCorreu-e