Monogràfic de l'empresa Neteges Muñoz SL.

 

QUI SÓN
L’empresa NETEGES MUÑOZ SL, fundada en 1983, és una empresa especialitzada en serveis de neteja amb més de 30 anys d’experiència en el sector. Tenen cobertura en tot Catalunya, amb un equip humà i logístic de més de 300 persones i personal col·laborador/socis.
 
QUÈ BUSQUEN
En aquests moments l’empresa es troba en una situació en la qual necessita incorporar 10 netejadors/es. L’empresa ha d’incorporar perfils, amb experiència professional com a netejador/a (requisit imprescindible), amb carnet de conduir o sense, etc. però en tots els casos l’empresa busca persones compromeses amb l’organització, motivades per la feina.
 
Les persones seleccionades realitzaran tasques de neteja general d’instal·lacions principalment en oficines, comunitats, cases particulars i en empreses industrials dins dels diferents clients que l’empresa té situats per tot el Vallès Occidental, principalment a Sabadell. En algunes posicions serà necessari disposar de vehicle propi per arribar al centre de treball, així que disposar de carnet i cotxe serà molt valorat. NETEGES MUÑOZ S,L explicarà com treballa, quines necessitats té i realitzarà entrevistes de selecció al mateix auditori del Vapor Llonch (ctra. de Barcelona, 208 bis, Sabadell) amb totes les persones inscrites i interessades en formar part d’aquesta empresa.
 
QUÈ S’OFEREIX
10 vacants amb diferents tipus de contracte i jornades de 20-25-30 o 40 hores setmanals. Les jornades són al matí i puntualment alguna tarda. La incorporació serà paulatinament durant els mesos de juliol i agost.
Salari netejador/a: 1.258,078€ bruts/jornada completa per 12 pagues.
 
A QUI S’ADREÇA
A persones que tinguin interès o motivació per treballar com a netejador/a.
 
INSCRIPCIÓ
Activitat gratuïta. PLACES LIMITADES (a 150 persones inscrites).
 
Si vols assistir-hi, has d’enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb l’assumpte “MONOGRÀFIC NETEGES MUÑOZ” o truca al 93 745 31 61 i demana per Raquel Casado. Al correu-e indica el teu nom complet, el teu DNI i el teu número de telèfon.

ImprimeixCorreu-e