Monogràfic de l'empresa CalaBoca

En aquests moments l’empresa es troba en una situació d’apertura d’un nou local a Sabadell en el qual necessita incorporar 1 Cuiner/a, 4 ajudants/es de cuina i 2 cambrers/es.

L’empresa ha d’incorporar perfils amb experiència professional:

  • Cuiner/a mínim 4 anys
  • Ajudant/a de cuina 1-2 anys
  • Cambrer/a 6 mesos

Però en tots els casos l’empresa busca persones compromeses amb l’organització i motivades per la feina.

El proper 28 de juny CalaBoca explicarà com treballa, quines necessitats té i realitzarà entrevistes de selecció al mateix auditori de l'edifici Vapor Llonch (Ctra. de Barcelona, 208 bis, Sabadell) amb totes les persones inscrites i interessades en formar part d’aquesta empresa.

QUÈ S’OFEREIX

7 vacants:  1 Cuiner/a, 4 ajudants/es de cuina i 2 cambrers/es  amb diferents tipus de contracte i jornades de 20/30 o 40 hores setmanals. Les jornades són al matí, tarda i caps de setmana. La incorporació serà al Juliol.

Salari Cuiner/a: 2.000€ - 2.200€ bruts/jornada completa per 12 pagues.

Salari Ajudant/a de Cuina i Cambrer/a: 1.600€ bruts/jornada completa per 12 pagues.

A QUI S’ADREÇA

A persones que tinguin interès o motivació per treballar en aquesta empresa com a Cuiner/a, Ajudant/a de Cuina i Cambrer/a.

QUAN

Dijous 28 de Juny 2018. Sessió de 10:00 a 12:00h (2 hores). Porta el teu currículum actualitzat.

LLOC

Auditori del Vapor Llonch (Ctra. de Barcelona, 208, bis, Sabadell)

INSCRIPCIÓ

Activitat gratuïta. PLACES LIMITADES (máx. 150 persones)

Si vols assistir-hi, has d’estar inscrit a www.sabadelltreball.cat i enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb l’assumpte “MONOGRÀFIC CA LA BOCA”. També pots trucar al 937453161 i demanar per Raquel Casado. Al correu-e indica el teu nom complet, el teu DNI i el teu número de telèfon.

 

ImprimeixCorreu-e