29 de maig, monogràfic de Residències Avis

L’empresa RESIDÈNCIES AVIS busca 20 persones per formar part del seu nou servei 'Avis a Casa' en l’àmbit de l’atenció sociosanitària de persones dependents i auxiliars de la llar, entre d'altres, a Sabadell. Cal inscripció prèvia i portar el currículum actualitzat. 

L'empresa es dedica a l’atenció i cura de la gent gran i ara busca 20 persones per donar el servei en l'entorn habitual dels usuaris. 

A QUI S’ADREÇA

A professionals de l’àmbit de l’atenció sociosanitària de persones dependents i d'auxiliars de la llar, entre d'altres.

REQUISITS

  • Auxiliar de la Llar: sense formació especifica; sí que cal experiència com a auxiliar de la llar.
  • Treballador/a Familiar: Certificat de Professionalitat d’Atenció sociosanitària a domicili o d’Atenció sociosanitària en institucions socials; Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Auxiliar de geriatria o similar.

Les funcions aniran dirigides a donar suport en les activitats de la vida diària de les persones i contribuir a millorar el seu estat de salut.

QUAN

  • Dimecres 29 de maig 2019
  • Horari: de 10 a 12:30 h (2 hores i mitja). Cal portar el currículum actualitzat

ON

  • Auditori del Vapor Llonch (Crta. de Barcelona, 208, bis, Sabadell)

INSCRIPCIÓ

L'activitat és gratuïta. Les PLACES són LIMITADES. Per assistir-hi, s'ha d'enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb l’assumpte “MONOGRÀFIC RESIDÈNCIES AVIS” o trucar al 93 745 31 61 i demanar per Raquel Casado. Al correu cal indicar el nom complet, el DNI i el número de telèfon.

ImprimeixCorreu-e