Pràctiques en empreses

A Treball i Empresa duem a terme accions formatives per a persones en situació d’atur que inclouen pràctiques laborals a empreses i que pretenen donar a l’alumne l’oportunitat de familiaritzar-se amb un entorn de treball propi de l’ocupació en què s’està formant.

Si estàs interessat/da en acollir un/s alumne/es a la teva empresa, consulta les especialitats de les accions formatives i fes-nos arribar a correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  indicant a l'assumpte "Sol·licitud alumnes en pràctiques". Ens posarem en contacte amb vosaltres per ampliar la informació.
 

Certificats de Professionalitat que inclouen un periode de pràctiques en empreses:

En aquesta oferta trobareu el llistat de cursos relatius a la convocatòria d'accions formatives subvencionades pel Servei d’Ocupació de Catalunya i adreçades prioritàriament a persones en situació d'atur per l'any 2017 - 2018 (convocatòria FOAP 2017).

Altres especialitats formatives:

Operacions auxiliars de comerç
Auxiliar en vendes, oficina i atenció al públic
Auxiliar de pastisseria i fleca
Cuina i restaurant bar
Auxiliar d’hoteleria: cuina i serveis de restaurant bar
Operacions auxiliars de manipulació i magatzem informatitzat
Auxiliar de reparació i manteniment de vehicles lleugers 

Descarrega el díptic aquí

 
Si voleu ampliar aquesta informació podeu contactar amb nosaltres: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 93 745 31 61 (Demanar per la Borsa de Treball). 

ImprimeixCorreu-e